Digitaltryck

Snabb leverans och med tryck av högsta kvalitet

Vi producerar digitaltryckta lösningar av allt förekommande marknadsmaterial. Vi trycker på papperstorlek upp till SRA3-format (320x450 mm) och 350 gram eller självhäftande etiketter till bl.a. CD skivor.

Med vår nya maskinpark ger vi dig alla möjligheter att förverkliga dina idéer på ett sätt som ger produkten rätt känsla och finish. Alltid högsta kvalitet och snabba leveranser.

Broschyr/Häfte
Presentera företaget på ett snyggare, snabbare och smartare sätt

Med våra digitala maskiner kan vi trycka snyggt, snabbt och kostnadseffektivt i valfri upplaga.
Detta innebär att du slipper onödiga lagerkostnader och inaktuella broschyrer.
Broschyren är det traditionella sättet att paketera en presentation, årsredovisning, manual eller exempelvis kundtidning.

Standardmått
148,5 x 210 mm (A5)
210 x 297 mm (A4)

Folder
Foldern är en enkel snygg och lättöverskådlig presentation. Grunden är ett lösblad med ett eller flera vik. Perfekt till en sammanfattande och säljande företagspresentation, inbjudningskort eller meny.

Visitkort
Visitkortet är ett traditionellt, odödligt och viktigt säljverktyg som säger mer om företaget och varumärket än vad man många gånger tänker på. Dessutom passar formatet till en mängd andra ändamål.
Önskar du extra lyxiga kort väljer du laminerade kort.

Etiketter
Med digitaltryck går det snabbt och enkelt att trycka snygga etiketter. Vi trycker vanligtvis etiketter med adresser, företagslogotyper, namn, information, reklamerbjudanden och självhäftande etiketter till CD-skivor i färdigstansade storlekar.

Kontaktkort och övriga kort
Kontaktkort är större i storlek än ett visitkort, med utrymme för att skriva meddelanden, bokning av tider eller annan information. Förutom kontaktkort digitaltrycker vi även kuponger, medlemskort, rabattkort, stämpelkort, biljetter och namnskyltar i kostnadseffektiva upplagor.


Är det något du saknar kan vi givetvis hjälpa dig med förslag och ideér på andra lösningar.
Tveka inte att kontakta oss.

Drivs av www.tross.se | TROSS AB "En riktig partner på webben"

Elite Copy AB | Nygatan 5B | 57131 Nässjö | Tel: 0380- 106 40 | Fax: 0380- 163 49 | Email: info@elite-copy.se | Administration